Filmen

kommentera gärna =)

Kommentarer
Postat av: nicole

sv: tror jag knappast. sadeln har legat fel hela tiden. den har haft tyngdpunkten på fel plats hela tiden och nu på sistone när han har fått mer muskler över ryggen har det blivit ännu värre vilket har lett till att han fått ont i ryggen av sadeln. hur kan du vara så säker på att din sadel ligger bra? kan du ens om sånt...? Finns inte många man kan lita när det gäller sadelinpassning.

2011-03-27 @ 23:35:58
URL: http://nicolehartwig.blogg.se/
Postat av: nicole

sv: eller hur. ..Man åker till en sadelutprovare för att köpa en sadel som passar hästen eller hur? just för att man inte kan så mycket. Det är vad man betalar för.

2011-03-27 @ 23:42:38
URL: http://nicolehartwig.blogg.se/
Postat av: nicole

sv: sadeln ligger förjävligt. och hur ska jag kunna veta det? Jag är ingen expert och jag kan inte avgöra om en sadel ligger bra eller dåligt. självklart märker jag själv om den ligger dåligt men det är inte alltid lätt vilket i detta fall inte va något jag själv kunde se. Tyngdpunkten tröck på fel plats pga sadel behövdes lyftas mer uppåt bak vilket har varit från början. Jag betalar för att få en sadel som passar och då ska jag själv inte behöva vara bra på att se om sadeln ligger bra eller dåligt. inte mitt jobb, samtidigt är det bra att kunna lite sånt men jag besitter inte den kunskapen att kunna bedömma hur väl en sadel sitter.

2011-03-28 @ 00:07:12
URL: http://nicolehartwig.blogg.se/
Postat av: Felicia

Vissa delar ser ganska trevliga ut =) Lite stum i handen bara, så hästen spänner sig! Behöver gå mer "framåt" också, blir lite tölt-trav i början. Kan bero på den stumma handen



=)

2011-03-28 @ 13:38:54
URL: http://jagarmedochtavlar.blogg.se/
Postat av: Sisterhood

fin travare! =) din hand var dock orolig , försök vara lugnare i handen! :)) Jätet fin, kan nog bli en ritkigt trevlig travare , ser fin ut i typen =)

2011-03-30 @ 16:09:31
URL: http://www.siisterhood.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback