Ingen veterinär denna vecka.

Publicerat: 2011-12-29 | 20:53:13 i Allmänt
Blev inget veterinär besök denna vecka då södertörn kliniken inte hade tider men ska ringa marianne imorgon och se om hon kan komma ut till stallet istället nästa vecka.

Stockholms international horse show

Publicerat: 2011-12-28 | 10:51:10 i En dag i stallet
Sitter nu hemma , har varit hos exet och mockat och jag var även ut til hagen och myste med både honom och lady. Ska snart se på ett sammandrag från globen horse show som visas på SVT2 nu kl 11:00.

Bloggtorka

Publicerat: 2011-12-26 | 23:59:03 i Allmänt
vet inte vad jag ska skriva om nu när hästen vilar? så nu får ni ge förslag om vad ni vill läsa.

Mitt hjärta <3

Publicerat: 2011-12-25 | 23:17:08 i Allmänt
Om min älskade bebis till häst kunde prata och säga varför han är som han är just nu så skulle jag veta vad jag skulle göra för att bättra det, Hoppas jag får svar om tid snart kosta vad de kosta vill allt för min prins.

Puss på matte

Publicerat: 2011-12-25 | 21:23:54 i En dag i stallet
Va i stallet idag och mockade och gjorde iordning mat till pollen och han verkade lite glad att se mig ändå och han va riktigt puss glad han höll seriöst på att äta upp mig haha. får hoppas man får tid snart hos veterinären så man får reda på fall han har ont eller om han kommit in i nått trots.

God Jul

Publicerat: 2011-12-24 | 08:31:28 i Allmänt

Jag & Exet önskar er
alla en Riktigt


God Jul =)


Frågestund

Publicerat: 2011-12-23 | 09:49:39 i Frågestund
Tänkte ha en liten frågestund som håller  på tills på söngad så fråga på nu.

Frågestund?


Vintervila

Publicerat: 2011-12-22 | 00:15:42 i Allmänt
Eftersom att exet har varit så konstig den sista tiden så får han från och med nu vintervila med promenade sen efter jul ska jag ta ut veterinär och kolla igenom honom så han inte har ont nånstans. så imorgon blir det en promenad runt travbanan. man gör ju allt för att ens bebis ska må bra och nått är fel för han är inte sig lik.

Film från vallentuna

Publicerat: 2011-12-21 | 23:03:05 i Träning
man ser att han va lite studsig och det plus att min sist inte va ett dugg bra

Gamla filmer

Publicerat: 2011-12-21 | 20:52:57 i Allmänt
har hittat ett USB med gamla filmer från tränningar och tävlingar med exet som ja ska ladda upp till er, dom är från när vi började träna på allvar.

seg häst idag

Publicerat: 2011-12-20 | 21:06:14 i Dagens Ridpass
Nu är jag hemma igen från stallet, Började med att rida idag när jag kom dit. Red i ridhuset då det va så hårt i marken så ridbanan är inge bra. Travade mest och gjorde mycket volter och böt varv rätt ofta. Galopperade bara en gång i varje varv och galopperade inte så mycket då han kändes lite seg idag. men han va fin iallafall red även på hackamoret idag så han slapp bett. Fodrade sen alla hästar och åkte hem. Imorgon har marie honom så då får ni läsa på hennes blogg vad dom hittade på.

Gammal bild från 2009

Snart dags att fara till hästen

Publicerat: 2011-12-20 | 17:13:17 i En dag i stallet
Hello.
Ska snart göra mig klar och åka till stallet för att rida piggelinen och kvällsfodra, Idag blir det att rida i ridhuset tror jag eller kanske utebanan får se hur det ser ut. Men han ska jobbas ordentligt idag iallafall för han ska få bli lite trött. Det blir även mycket lösgörande. Men men mer om detta när jag kommer hem.

Träd kan faktiskt bitas...

Publicerat: 2011-12-19 | 21:11:07 i Dagens Ridpass
ja idag hade jag piggelinen och jag åkte ut runt 13 tiden, började med att mocka till honom och det gick rätt fort. Sen tog jag in honom och började ta av alla täcken så jag kunde börja borsta. Benet kändes rätt bra idag så jag bestämde mig för att rida ut runt slingan. Hämtade sedan utrustningen och red sen iväg.


Dock va det inte så jättekul att rida idag för det första så bev det styltor hela tiden vilket gjorde så att han snubblade hela tiden, Och det sjuka är att varje gång han snubbla till för att styltorna lossna så ilade det igenom hela min kropp och jag har ont i baksidan av låret som om jag har sträckt mig. Iallafall tillbaka till ridturen, Han va Seriöst inte sig själv, rädd för allt och frustade som en galning och när vi trava så va den inte så mjuk som den brukar utan spänd och mer trippig så jag red inte hela slingan utan bara halva med risk för explosiv häst. HAHA, men imorgon ska han få gå ordentligt.
Exet och lady =)

nova bett

Publicerat: 2011-12-17 | 23:27:53 i En dag i stallet
God kväll på er, sitter hemma nu efter en dag full med grejer. Hade morgonfodringen imorse så va ute i stallet vid halv 8, kan inte släppa ut dom så tidigt då det e för mörkt. Men utsläppet gick bra och exet verkar trivas med sin nya flickvän i hagen, hon älskar honom iallafall. red inte eller nåt då marie inte tyckte han kändes fräsch igår så jag kände på hans vänstra bakben som hon sa va varmt och tjock vilket det va lite grann idag men inte så farligt så han fick vila.

Men på måndag tror jag att jag har honom igen och då ska jag rida tänkte jag och känna på honom, tänkte även åka förbi hööks och köpa ett nova bett till honom och testa då han känns konstig med det tvådelade jag har på hopptränset nu, får knappt ta i honom. Men ska prova med nova bett.

Måste även komma ihåg att lägga maries och maddes presenter i skåpet som jag köpte på teneriffa som dom ska få för att dom tog han om exet.

skit väder

Publicerat: 2011-12-13 | 20:23:22 i Dagens Ridpass
Hej på er, idag red jag igen efter två veckors semester, Fick rida i ridhuset då det storma och regna ute så fick gå in och trängas där inne, Han va rätt pigg i början så jag travad väldigt mycket så han fick göra av med lite energi. galopperade bara lite i varje varv då det va trångt. men han blev rätt fin i traven sen iallafall =)

RSS 2.0