Ska rida imorgon =)

Publicerat: 2012-04-25 | 23:46:57 i Allmänt
Jippi säger jag bara äntligen så hinner jag ut och rida min häst har inte hunnit det så mycket dom senaste två veckorna då jag börjat på nytt jobb och jag jobbar på andra sidan stan varav att när jag slutar fyra på eftermiddan så hamnar jag i värsting köerna på essinge leden så då är jag inte hemma först typ halv sex och är helt slut. men tur man har en mamma som ställer upp med att åka ut och mocka, och en medryttare som har ridit rätt mycket. men nu när jag kommer jobba varannan vecka förmiddag och då sluta 14.00 så hinner jag ut efter jobbet och kommer orka bättre. och varannan vecka jobbar jag eftermiddag och börjar då som tidigast kl ett så då hinner jag ut på morgonen.
aja iallafall imorgon ska jag verkligen rida igenom exet då han tydligen varit rätt jobbig lite till och från med marie. ska rida så som Kicki tipsade mig om och se fall han släpper bettet då han biter tag som attans nu så marie har mest ridit med hacket.
men ska se om mamma även kan filma imorgon så får ni se hur det går =)

Tömkörning + kvällsfodring

Publicerat: 2012-04-16 | 22:56:13 i Dagens Ridpass
Hade som sagt kvällsfodringen idag så åkte ut dit efter att jag varit hemma från jobbet och ätit. Kommer ut dit och står och pratar en stund ed monica och resten sen när mamma kom ut så kände jag att jag inte orkade att rida idag så drog på exet tömkörnings grejerna och tömkörde honom runt travbanan, Tog på dyon tränset som marie har satt på ett rakt tränsbett på och han va riktigt fin han började jobba direkt med gjorden på, kan han inte va så fin när man sätter på sadeln och de också :p
Sen va det dags för kvällsfodringen och det gick fort då både mamma och pojken hjälpte till, Bokade förresten in en tid för exet så han ska få massage så 4 maj 16.00 ska han masseras sen kommer det att ske regelbundet, förhoppningsvis blir han mmycket bättre av det.

Lycklig 8 åring

Publicerat: 2012-04-09 | 23:33:33 i Dagens Ridpass
Idag va det inte jag som red exet utan det fick evelina göra som är min systerdotter, hon är 8 år och rider på ridskola i falun där hon bor. Hon har mest ridit små ponnyer men hon har ju suttit på exet massa gånger när hon va liten. Hon va faktiskt riktgit duktig även fast hon hade för långa stigläder. Exet va snäll också men han är nog lite pigg så hon fick inte rida helt själv utan vi gick med henne hela tiden. Broddade även ur hans andra tre skor han har kvar på fötterna så han slipper gå så ojämt. Skorna åker av på onsdag så det blir nog bra sen får han gå barfota. 

Filmer från idag när Evelina red kommer måste ladda upp dom men orkar inte nu måste sova så jag orkar upp till jobbet imorgon =)

Liten paus

Publicerat: 2012-04-08 | 22:57:14 i Allmänt
hej på er kära läsare har varit en liten paus i helgen då jag varit bortrest så marie har haft hästen men är nu hemma igen. Imorgon ska jag ut till stallet vet dock inte om jag ska rida då han tappat en sko men min systerdotter är här och bor hos mamma så hon ska väl få rida lite så hon håller igång lite då hon rider på ridskola annars, Har även kvällsfodringen imorgon så måste ändå dit. Men mer skrivs imorgon.

Vilken dröm

Publicerat: 2012-04-02 | 22:53:21 i Dagens Ridpass
Åkte ut till stallet efter att jag hade varit hemma och käkat och bytt om efter jobbet. Hade kvällsfodringen idag också så mamma följde med ut. Hon mockade åt exet och hedda då jag lovat malin att mocka åt henne, medans jag red exet. Fick rida i ridhuset då det va både kallt och började bli mörkt. 

Först va han bara tung och väldigt framåt men efter lite hjälp av kicki så står på gården så fick jag ett sånt bra tips som gjorde att han lossnade i handen och gick kanon hade verkligen ingenting i handen och det va så himla skönt han gick verkligen kanon bra, synd att man inte hade nån som filmade. Ska rida på samma sätt nästa gång jag rider för det funkade kanon.

RSS 2.0