Idag va han billig!!

Publicerat: 2012-02-27 | 22:26:57 i Dagens Ridpass
Red som sagt i ridhuset en vet inte vad det va för fel på min häst, han va stark och väldigt framåt speciellt när man vände ner mot utgången, och med min träningsvärk så va det bara jobbigt att kämpa mot honom så jag gav upp rätt fort för om jag bråkar med honom när jag har ont så blir det bara fel. Men jag skritta mycket på volter och sen travade jag även två varv på volten åt båda hållen. Planen är att kunna galoppera i slutet av veckan men får se hur han är. Imorgon ska jag rida med inspänningar så han får lite mer stöd så han slipper hänga i mig.

Jobb i stallet imorgon igen och resten av veckan och det är så skönt att va där ute men vilken träningsvärk man får och jösses vad trött man är när man kommer hem. Imorgon blir det extra kul i stallet då vi inte kommer ha nån strö på gården mellan 07.00-17.00 så imorgonbitti blir det att fodra hästarna i mörkret.

Lunch

Publicerat: 2012-02-27 | 12:20:28 i En dag i stallet
Har precis lunchat hästarna och hunnit äta, så nu tar jag det lite lugnt sen blir det att ta in hästen och rida honom, blir ridning i ridhuset. ska rida igenom honom ordetnligt i skritten sen trava lite. sen är det bara hinkarna och mocka en box kvar att göra innan insläppet sen får jag åka hem.
Saknar att hoppa och träna min plutt men snart är vi där igen =)

lunch nu då sen mocka lite

Publicerat: 2012-02-24 | 10:42:36 i En dag i stallet

2012-02-24_10_39 (MMS)

lunch nu då sen mocka lite


Jobba igen

Publicerat: 2012-02-23 | 18:49:09 i En dag i stallet
imorgon ska jag ha stallet igen i en vecka så från imorgon till nästa fredag utom helgen. ska bli skönt att jobba lite och sen kommer det bli mer uppdatering också =)

Dagens ridtur

Publicerat: 2012-02-16 | 17:56:38 i Dagens Ridpass
Idag blev det en ridtur runt halva slingan (första delen) med jennie och lady. Exet hade lite svårt att hänga med ladys skritt men jennie stannade till ibland och väntade in oss.. Sen efter vi skrittat halva första delen av halva slingan så travade vi lite på en liten raksträcka. Sen gick vi ut på travbanan och travade en långsida där också. Exet va trevlig pigg och glad men känns otroligt fräsch så himla kul.

Första trav stegen

Publicerat: 2012-02-14 | 19:49:13 i Dagens Ridpass
Kom ut till stallet runt lunch och började med att mocka, skulle sen fylla på med torv men när jag kom till containern så va det typ inget där så fick skrapa fram så jag fick typ en full kärra. Sen tog jag in exet och gjorde iordning honom. skrittade sen runt travbanan några varv och jobbade honom lite. Sen så va det dags för första travstegen på mer än en månad så va beredd på att han skulle få flipp men det fick han inte utan han va mer framåt men lätt att ta tillbaka. Travade bara en långsida åt båda varven för det räcker nu första gången, tänkte även skriva här att han nu får travas men bara på rakt spår denna vecka nästa vecka kan man öka på mer och så. men denna vecka är det bara en långsida/rakt spår per varv. men han va duktigt iallafall..
saknar att jobba min lilleplutt.

Blir ridhuset idag

Publicerat: 2012-02-07 | 14:26:19 i En dag i stallet
Idag tänkte jag rida lite i ridhuset med exet då jag tänkt jobba honom lite, så kommer jobba mycket lösgörande i skritt så han mjuknar upp för nu är det dags att börja jobba honom för nästa vecka är det tänkt att börja småtrava med honom. ja denna igångsättning kommer ta tid men jag vill inte stressa för han har för det första stått länge och sen är han 15 år också.

Bildbomb del 2

Publicerat: 2012-02-07 | 13:57:00 i Allmänt
Foto: mamma

Bildbomb

Publicerat: 2012-02-06 | 13:47:48 i Allmänt


Foto: Mamma

Vila i frid <3

Publicerat: 2012-02-02 | 19:19:02 i Allmänt
Lite dålig uppdate då vi igår tog bort våran hund som haft problem med trampdynorna sen han va 4 månader drygt, Vi hade nu testat allt men inget som funkat för att han skulle kunna gå ordentligt på sina tassar så nu fick han somna in och slippa allt ont, han blev endast 2 år gammal och denna hund va så speciell har aldrig mött en sån hund. Kommer sakna dig gubben du va mitt allt och helt underbar. älskar dig hjärtat<3
Underba lilla Mio nu slipper du att ha ont i dina tassar och inte kunna hoppa och busa som vanliga hundar.
Me jag saknar dig något otroligt för du fyllde upp ens liv <3

RSS 2.0