Johanna red exet

Publicerat: 2012-07-17 | 22:29:34 i En dag i stallet
va ute i stallet idag efter jobbet även fast jag va dödstrött. mamma hade redan varit där och mockat så det va bara ridningen kvar, Hedda fick vila då jag va så trött plus att jag inte känner mig helt hundra. Johanna från satsanderyttaren.blogg.se skulle testa rida honom idag fall jag behöver hjälp nån gång när inte jag eller marie hinner.

Och det gick kanon bra tycker jag hon körde mycket lösgörande och det funkade han lossnade iallafall en del tillslut. så himla skönt .
men nu blir det sängen och imorgon blir det jag som rider exet =)

Rida olika hästar

Publicerat: 2012-07-16 | 12:35:01 i Allmänt
Efter att ha ridit hedda nu några dagar så känner jag hur skönt och bra det är att rida andra hästar även fast hedda är travare så är hon helt olik min egen då det känns som att sitta på min systers förra arab när man rider hedda. så får se hur min ridning blir efter att rida hedda. Men ska även nu med exet lägga ner massa tid på dressyr och markabete då jag känner att det behövs mest.

Ridpasset igår

Publicerat: 2012-07-10 | 09:07:56 i Dagens Ridpass

Hade bara Hedda igår men red ut tillsammans med marie då jag kände att jag inte ville rida ut på hedda själv första gången. Exet va iallafall lugn men hedda va som en bomb haha, hon tyckte nog om att va ute i skogen =)

Vi red slingan runt ekeby och det va mysigt förutom alla flugor och sånt, Vi travade inte så jättemycket men hedda lyckades till och med att galoppera haha. men hon är rolig. 

Idag blir det kanske halva slingan med mamma sen kanske lite jobb på ridbanan.


Bild lånad av Marie

Rida annan travare =)

Publicerat: 2012-07-02 | 22:26:16 i En dag i stallet
hej hopp
Red exet idag igen också barbacka. Gick fint för att mest skritta. Han är som sagt under igångsättning så mycket skritt men även lite trav. Imorgon ska han få vila lite då jag inte vill pressa hans vänstra bakdel då den är ganska låst ochh eftersom att han inte gått ordentligt på ett tag.
Men men imorgon ska jag rida hedda en sväng då jag sk ha hand om henne medans hennes ägare åker bort. så ska ha henne från den 9-18 juli så då kommer jag ha två hästar att rida dom dagar jag har exet. Men det ska bli kul att rida henne då hon är tvärtimot xet.
Men mer om det imorgon skriver om ridpasset från jobbet.
Bye bye.

RSS 2.0