resten av filmerna

Publicerat: 2012-03-31 | 15:57:11 i Dagens Ridpass
Det är en kvar men den har inte laddat klart så slänger upp den sen =)

Dagens pass

Publicerat: 2012-03-31 | 15:49:02 i Dagens Ridpass
Red som sagt i rihuset idag då det snöade som tusan här i stockholm så ville inte rida ute. Men red med dressyrsadeln och hacket idag iallafall. Han va faktiskt mycket trevlig dock lite väl framåt men ändå inte för mycket och väldigt fin och hängde inte alls. jobbade mycket med att flytta bakdelen så han skulle jobba in dom under sig. sen travade jag en del också och gjorde samma sak där. galopperade inte så mycket då det va så mycket hästar där inne i ridhuset. 

imorgon blir det nova bettet som åker på och vet inte vart jag rider det återstår att se imorgon.


Laddar upp filmerna

Publicerat: 2012-03-31 | 14:42:32 i En dag i stallet
Sitter occh laddar upp filmerna från dagens ridpass så ni kan få se lite. ska även skriva hur allt gick idag men gör det snart.  ni kan få en bild på hur han såg ut idag =)

Ridkläder

Publicerat: 2012-03-31 | 11:20:00 i Min Utrustning
Hej jag har kommit på att jag har typ inga ridkläder,  Jag har tre par ridbyxor som jag använder mest varav två kan jag ha om jag ska använda mina stövlar. har 3 par ridstrumpor (som jag aldrig hittar) .
Så jag måste verkligen börja köpa mig mer ridkläder nu ett tag istället för saker till hästen men det är lättare att handla till honom. Eftersom att jag kommer  börja jobba nu snart så kommer jag ha råd att kanske handla nått en gång i månaden =)

snart mot stallet.

Publicerat: 2012-03-31 | 08:19:47 i Allmänt
sitter nu och väntar på att mamma ska komma och plocka upp mig så vi kan åka till stallet ska försöka flörta med henne och se om vi kan stanna på shell först och köpa kaffe =)
Film från i måndags när exet rulla =)

Hästen imorgon

Publicerat: 2012-03-31 | 01:28:22 i Allmänt
Imorgon har jag hästen igen och ska åka ut vi halv nio så blir tidigt, Ska nog rida med hacket då för att se hur han beter sig tänkte även ta dressyrsadeln då jag inte rider i den så ofta. Hoppas det inte regnar för jag vill rida på utebanan. Tänkte även kolla om mamma har lust att filma eller ta kort. Ska jobba mycket i skritt och trav på honom sen mycket galoppfattningar. men mer om det imorgon =)
Skönt att rulla sig när man är nytvättad

No horse today,

Publicerat: 2012-03-30 | 18:02:05 i Allmänt
Hej på er, har inte så mycket att skriva om eftersom att jag inte har hästen idag men har hästen hela helgen iallafall. men tänkte att jag kan ju lägga upp några bilder jag tog häromdan.

Möte

Publicerat: 2012-03-29 | 21:25:50 i En dag i stallet
Hej på er kom från stallet för ett tag sen, har dock inte ridit hästen då jag jobbade idag och inte visste när jag skulle sluta så mamma va ute och mockade till honom, men när mamma sen hämtade mig från jobbet så fick jag reda på att dom skulle ha möte vid sju ang det som hänt och det kände jag att jag ville va med på så vi åkte ut och va med på mötet och sen frös jag för mycket för att orka rida men det gör inget han får stå idag och sen får han gå i helgen.

mys i skogen

Publicerat: 2012-03-26 | 22:44:23 i Dagens Ridpass
Hej på er,
Va ju i stallet idag och va med jennie när hon jobbade så hjälpte henne med det mesta och sen när vi hade lunchat så red vi ut. Vi red hela slingan, Tog på exet jaktkandaret idag då vi skulle rida ut och han e så pass stark så orkade inte sitta och dra och slita. han gick riktigt fint med det, Vi skrittade en bra bit sen travade vi bort till raksträckan där vi sen tog en galopp nästan hela vägen bort till fåren och exet va jättefin fast väldigt pigga och framåt, hade jag inte haft jaktkandaret hade jag nog inte fått stopp på honom.

När vi sen kom tillbaka va han faktiskt svettig så jag ställde honom i spolspiltan men jag hade ändå tänkt tvätta honom vilket jag gjorde sen tog jag på mitt sverige täcke som suger åt sig det blöta så bra och gick ut på travbanan och han började genast att käka från kanterna. tog sen av täcket då jag såg att han vill rulla och det gjorde han när jag tagit av täcket. visst han blev smutsig igen men smutsen som varit hela vintern va iallafall borta =)

Mycket nu

Publicerat: 2012-03-25 | 23:00:26 i Allmänt
Förlåt dålig bloggning och förkyld plus att det har hänt en del nu i stallet som jag inte tänker skriva. men ska iallafall ut imorgon och va där hela dan med jennie. och även rida min häst som va konstig idag med marie. Läs hennes blogg så vet ni varför : Här
förhoppningsvis kommer bloggen igång snart igen. Ska iallafall försöka men måste se till att allt funkar först.

Förkyld ryttare

Publicerat: 2012-03-23 | 23:53:30 i Allmänt
hej på er , den dåliga uppdateringen beror på att jag har varit förkyld vilket har gjort att jag inte kunnat rida honom så min mamma har varit ute och fixat till honom torsdag fredag men imorgon ska jag försöka röra lite på honom. 

Kul att se att fler hittat hit =) hoppas ni stannar då blir det lite roligare att uppdatera =)

Money money

Publicerat: 2012-03-20 | 17:05:30 i Allmänt
Åh måste berätta här att jag förhoppningsvis år börja jobba snart, Blir att jobba på en bilskola som mina syskons pappa jobbar på. Ska dit imorgon och få lära mig bokningprogrammet och sådant. Vet därimot inte om det blir heltdi,halvtid eller bara utfyllnad men allt är välkommet. skulle va skönt med heltid så man får inte en del pengar och kan spara sin pension man får varje månad.

dagens ridpass då

Publicerat: 2012-03-19 | 22:28:00 i Dagens Ridpass
Kom ut till stallet och började med att plocka ur dom benskydden ur skåpet som inte används. Sen tog jag in exet och gjorde honom klar för ridning, Gick sedan upp till ridhuset då det blåste så mycket ute. Exet började med att typ halvt flyga in i ridhuset då han är så himla pigg nu. Men det ganska bra att rida han va inte alls lika tung i handen idag som annars men därimot väldigt hård i sidorna så försökte mjuka upp honom så mycket jag orkade och kunde pga förkylningen. galopperade inget idag. 

mamma tog sedan av exet alla grejer och tog ut honom medans jag hämtade ludde och spolade av hans ben, Sadlade och tränsade sen honom och gick upp med honom i ridhuset. Han va därimot mer rädd i ridhuset än exet. när det blåser ute så rasslar det typ i väggarna så han va lite små spänd men fin emellan åt, Galopperade inte på honom heller. Höll dessutom på att åka av för han hoppade till när jag inte va beredd så men jag satt kvar =)
Mamma som fotat och hon är ingen expert fotograf =)

Dags för stallet

Publicerat: 2012-03-19 | 11:54:37 i En dag i stallet
Nu ska jag göra mig klar och dra till stallet och rida ludde och exet, får se hur hårt jag orkar rida dom också då jag är dyngförkyld men mamma e med så då får jag lite hjälp iallafall.

två hästar

Publicerat: 2012-03-18 | 21:17:43 i En dag i stallet
Hade ludde och exet idag då hanna va sjuk så hon kunde inte rida ludde så de gjorde jag. men skriver mer imorgon om de har varit en ganska tuff helg med massa bilåkande och jag håller på att bli förkyld =(

RSS 2.0