inga bommar

Publicerat: 2012-10-24 | 12:29:13 i En dag i stallet
Hej hej
 
Orkade inte skriva igår så skriver nu istället. Tog aldrig fram bommar igår då jag inte orkade, me red en stund i ridhuset och ha gick kanonfint =)
Eftersom att jag alltid värmer upp honom  geom at först skritta fram på lång tygel se travar jag några varv också så han blir riktigt varm i kroppen, Efter uppvärmning så börjr jag med att mjuka upp honom genom att släppa yttertygel och flytta innerhanden in mot mitten och ge stöd med innerskänklen ganska långt fram, efte att ha ridit så i ca 20 min så är han så himla mjuk och fin .
mamma filmade tre korta snuttar på det igår så jag ska fixa filmerna så ska ni få se. 
 
ska snart ut till stallet nu ska raka honom nämligen, sen ska jag rida ut .får se om det blir stav eller vanliga slingan.
 
hörs sen =)

bommar?

Publicerat: 2012-10-22 | 22:16:22 i Dagens fråga
Hej hej
Är nu hemma från jobbet och sitter och funderar på vad jag ska göra med hästen imorgon.

Funderar på bommar då det är tisdag och det är en av bom/Hinderdagarna i stallet. Eftersom att mamma kanske ska följa med ut så kan jag ju iallafall få hjälp =)

får se imorgon hur det blir!

vad tycker ni?

stallet flera dagar

Publicerat: 2012-10-22 | 10:43:47 i
hej hej

sitter på jobbet just nu har precis börjat. tänkte bara säga att jag har hästen flera dagar denna vecka ska bli kul. så jag tänkte även uppdatera här då. känns riktigt skönt att kunna ta honom mer denna vecka då jag inte ridit honom mkt senaste tiden men vad ska man göra.

ska se om man kan slänga in lite bommar nån dag. även en sväng ut i skogen ska det bli.

ne dags att återgå till jobbet

hörs imorgon då jag inte har honom idag.

galoppen

Publicerat: 2012-10-19 | 18:33:05 i Dagens Ridpass
hej hej

Red min häst idag också jättekul verkligen att jag börjar få tid igen.
Red även i onsdags och jag red på kickis sätt alltså bara innertygel. funkade kanonfint. i onsdags va han mycket finare i skritten och traven medans han idag va skit jobbig i skritt och trav men så himla fin i galoppen =)

aja vet inte när jag tar honom igen men det blir nästa vecka =)

RSS 2.0