dagens planer

Publicerat: 2011-05-05 | 14:18:17 i En dag i stallet
skrev ju igår att jag ramlat i trappan och gjort illa mig i svanken, men det känns inte så mkt idag så ska nog plåga mig lite med att hoppa lite idag eller ah lite markarbete typ ska kolla runt om jag hittar nån bra bana att bygga upp..
kommer ta kort på den sen så ni får se,

Bild på halva slingan

Publicerat: 2011-05-05 | 13:29:46 i En dag i stallet
ni skulle på en bild på hur halva slingan gick.
Det röda är slingan jag red igår. den går ut från travbanan(det blåa) och runt. det finns en halva till som jag ska rita upp också.
den lila pricken är ridbanan
och den mörkröda bredvid är ridhuset.
ska även ta kort på slingan när jag rider också så ni får se lite mer om hur det ser ut..

Klantiga jag

Publicerat: 2011-05-04 | 20:28:10 i En dag i stallet
mina planer med hästen imorgon va att hoppa men nu får jag se hur jag gör för jag gick på toa i stallet idag och det är ovanför ett annat stall så det är en trätrappa upp och när jag gick ner så halka jag och studsa 4 trappsteg så har jätteont i svanskotan nu. men får se hur det känns imorgon om jag kan rida eller inte annars blir det longera. longerar jag så filmar jag samtidigt då jag löslongrerar honom i longervolten.
Förresten på lördag när jag är i stallet och fixar skåpet så kan jag ta kort på stallet så ni får se.

dagens ridpass

Publicerat: 2011-05-04 | 20:19:17 i Dagens Ridpass
Tänke ju rida på travbanan idag och konditionsträna men det regnade när jag kom till stallet så jag ändrade mig. men sen när jag väl skulle rida så va det uppehåll, men skrittade ut halva slingan, gick upp lite i skogen också så han fick lyfta på fötterna, sen joggade jag honom på sist biten av slingan.
Gick sedan in på ridbanan och red mkt volter och sådant i trav så han lossnade, jättefin va han, tog sen galopperna och i vänster gick det jätte bra luftig och fin galopp dock lite för framåt men det är för musklernas skull jag gaopperar, han jobbade ändå på bra. Höger vet jag inte va han gjorde, fick först en väldigt skum galopp så bröt av och gjorde om och den blev bättre men sen va han väldigt fokuserad på allt annat utom mig så när det kom en i galopp på travbanan så vet jag inte vad min häst höll på med men han flög bara iväg och jag va inte riktigt med på det så höll på att flyga av men satt kvar.
Gick sedan ut på travbanan och travade igenom en kurva sen fatta jag galopp och galoppera en hel raksträcka vilket han aldrig orkat förut , detta va höger galopp och den kändes bättre när han fick sträcka ut sig.
skrittade sedan av och gick in i stallet igen och borstade av honom och spola av benen.
ni ska även få en dagens Outfit:
Kingsland jacka
Eurostar ridbyxor
Tretorn Falsterbo stövlar

snart dags för stallet

Publicerat: 2011-05-04 | 13:32:49 i En dag i stallet
snart dags för stallet, har funderat lite på vad jag tänkt göra idag, och sålänge det inte blir regn så blir det nog travbanan för konditionsträning.
men jag ska skritta fram på halva slingan iallafall ska ta fram bild på den och sånt så ni får se vilken del jag menar.
ska kanske åka förbi hööks först och köpa tygelstroppar till två av mina tyglar då det inte finns på dom, dock e dom svarta men säkerheten först.
hörs senare ska komma ihåg kameran och ta kort,

maries dag

Publicerat: 2011-05-03 | 21:44:56 i En dag i stallet
va ute i stallet en sväng idag, skulle bara sätta upp en lapp på hans box med hans namn och täckes och kontakt info.
Det va marie som hade honom idag så jag visa henne också vilket skåt vi har och sådant. sen så  tog jag även fram hans regntäcke..
imorgon har jag därimot hästen. vad jag gör med honom beror faktiskt på vädret. men det märker vi ,
tänkte ta lite kort imorgon om jag kommer ihåg.. påminn mig =)

äntligen på ekeby igen

Publicerat: 2011-05-02 | 20:32:10 i En dag i stallet
är hemma nu igen. det gick bra att rid över honom skritta och trava på vägen. kom sen fram och tog av han grejerna och borstade av honom sen fick han gå in i sin nya box =) han står på samma sida som han gjorde förut fast vid andra dörren. ska ta bilder nån dag och visa er.
imorgon ska jag bara åka ut och sätta upp en lapp med nummer och sånt på hans box så de finns. och lite annan info. marie ha ju honom imorgon så hon rider ju.
men men kan skriva imorgon om hur han verkar trivas fast han verkade väldigt glad av att komma in där igen =)

veckoplanering

Publicerat: 2011-05-02 | 14:40:06 i Veckoplanering
Veckans planering

Flytt idag

Publicerat: 2011-05-02 | 13:18:46 i En dag i stallet
de va ett tag sen men har vart sjuk och mkt på jobbet men e är bättre nu.
idag ska jag flytta över exet till ekeby =)
körde över transporten igår med alla grejer i och ställde den där så idag e det bara hästen kvar. så jag rider över honom sen. så nu kommer det bli full update varje dag.

RSS 2.0